Tips om kvalificerat extrajobb

Vi har blivit kontaktade av lärarförmedlarna som vill att scouter söker jobb hos dem som lärarvikarier. De har mycket goda erfarenheter av scouter som har sökt jobb hos dem tycker att scouter har bra hand med barn och är duktiga Läs mer »

Ösmo-24:an 22-23/3

Varje vår arrangeras ”Ösmo 24:an”, en patrulltävling för äventyrarscouter ute i Ösmo. I år är det helgen den 22-23/3 som gäller. Ösmo 24:an brukar vara mycket uppskattad av scouterna och tävlingen är öppen för äventyrarscouter från samtliga förbund och distrikt. Kostnaden för Läs mer »

Andakter i Vässarö-stil Sabbatsbergs kyrka

Nu arrangerar vi fler kvällsandakter i Sabbatsbergs kyrka, Eastmanvägen 36. Kl 18:00 följande söndagar är du varmt välkommen: 16/2, 2/3, 16/3, 30/3  Du är kanske har firat andakt i Vässarös kapell tidigare: tända ljus, be en bön, sjunga sånger och Läs mer »

Sjöscoutdagen 2014 lördag 5 april

Känner ni till Sjöscoutdagen? Arrangemanget som givit sjöscouterna så mycket glädje o kunskap genom åren. Det här är ett upprop till alla Sjöscoutkårer och Sjöscoutledare! Vill du vara med o jobba med sjöscoutdagens framtid? Vi behöver ett team av gamla Läs mer »

Kursledarträff 22 februari på Scouternas kansli i Örnsberg

En träff för utbildare lördag den 22/2  kl 10 – 14 Scouternas folkhögskolas regionala utbildningsgrupp bjuder in till en träff för alla utbildare. Vi kommer att ägna eftermiddagen åt att presentera den regionala utbildningsgruppen och de förbättrade verktygen för kurserna, liksom Läs mer »

Gröna spåret 5-9 augusti

Gröna Spåret är en spännande vandringshajk fylld med härliga upplevelser och inspiration. Upplägget gör att du snabbt hittar gemenskap i din patrull. Innehållet och platserna är näst intill identiska som det var första spåret 1967. Hajken ger dig en traditionsfylld vandring med stämningsfulla ceremonier och är Läs mer »

Utbildningsträff 17/2 på Scouternas kansli i Örnsberg

Informations- och diskussionsträff för alla som är intresserade av regionens utbildningar.   Vi bjuder in till en presentation av Scouternas Folkhögskolas regionala utbildningsgrupp och därefter diskussioner om vad och hur vi vill utveckla scoututbildningarna under året.    Fika från 18, Läs mer »

Nu kan du anmäla dig till ”Händer 2014″

Gillar du hantverk?! Då ska du anmäla dig till ”Händer 2014″! I år Händer det, en vecka senare Ta nu chansen att få uppleva sex dagar fyllda av hantverk och lägerliv. Tillsammans skapar vi ”Händer 2014”. När: Kursen är v.27 sön-lör Läs mer »