Inspirations- och utbildningsdag

Barkarby-Skälby scoutkår och det Regionala
utvecklingskansliet i Stockholm bjuder in till
inspiration och utbildning lördag 18/3.

Är du intresserad av att förena nytta med nöje?

Då är du välkommen att delta på en utbildningsdag tillsammans med representanter från några av dina grannkårer. Under dagen varvar vi fika och mat med workshops och erfarenhetsutbyte. Vi välkomnar både Utmanare, ledare och styrelserepresentanter. Kom gärna flera stycken från din kår. Dagen lämpar sig för såväl nya som mer rutinerade ledare. Välkommen!

Upplägg
09:30 – 09:50 Te/kaffe och hej på dig.
09:50 – 12:00 Workshop: Vuxenrekrytering*, alla.
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:00 Workshop, eget val: Program (grund)** alternativt Free Being Me***
15:00 – 15:30 Te/kaffe och hej på dig.

Kostnad: Ingen avgift för deltagare, Birka Scoutdistrikt sponsrar kursen.

Anmälan: Inkom kårvis med din anmälan senast 10 mars till:

styrelse@bask-scoutkar.se
Märk mailet med ”18 mars” i ämnesraden. Ange eventuella matpreferenser i samband med anmälan. Det finns plats för 50 personer.

När: Lördagen 18 mars, kl 9:30 – 15:30.
Var: Vårdkasen, Brasvägen 3 ]ärfälla.

Frågor: Kontakta Barkarby-Skälbys kårordförande Susanne Åberg Hoppe om du har
funderingar om eventet: 073- 718 71 44 eller styrelse@bask-scoutkar.se

*Vuxenrekrytering: Så gör kåren för att på ett så effektivt sätt som möjligt få fler engagerade vuxna.

**Program (grund): Lär dig om Scoutmetoden och vårt program, det vill säga vårt sätt att arbeta och vår pedagogik. Upptäck hur lätt det är att planera efter målspåren genom praktiska övningar.
***Free Being Me: Wokshop kring det nya programmaterialet som syftar till att stärka barn och ungas självkänsla. Färdiga möten, klara att användas direkt efter workshopen.