Sofia Tolonen, utvecklingskonsulent i Stockholm byter tjänst

Nu är det klart att Sofia Tolonen blir vår nya Verksamhetsutvecklare för projektet ” Från flykt till trygg fritid” som finansieras av Postkodlotteriet. Projektet är inne på sin slutperiod och fram till 2019-06-30 kommer Sofia ansvara för att projektet kommer ut mer i organisationen.

Mycket har planerats och förberetts men nu ska vi ut i ”verkligheten” mer. Ett mål är att fler människor ska få en egen erfarenhet av Scouterna. Vi är väldigt glada och tacksamma över att få ha Sofia i denna roll. Hon har passande erfarenhet från hennes roll som konsulent. Sofia kommer även stanna kvar i vårt team ”Regionala kansliet Stockholm” och jag kommer fortsätta arbetsleda henne.

Under denna period blir hon tjänstledig från sin roll som konsulent och vi kommer därför söka efter en vikarie.

Sofia kommer under april och maj finnas kvar som konsulent men kommer sakta fasas in i sin nya roll. Vårt mål är att vi ska ha en ny konsulent senast i augusti, så att vi står redo för rekryteringskampanjen.

Nu söker Scouterna en vikarierande utvecklingskonsulent för Stockholmsregionen. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start så snart som möjligt t.o.m. 2019-07-12.

Sista ansökningsdag är 1 maj

Läs mer om den vikarierande tjänsten som utvecklingskonsulent här >>